Atgal

Generalinė direktorė kviečia tapti IAOS-ISI 2024 konferencijos dalimi: teikti pasiūlymus sesijoms, pranešimus ir plakatus


Meksikos nacionalinis statistikos ir geografijos institutas (INEGI), Tarptautinė oficialiosios statistikos asociacija (IAOS) ir Tarptautinis statistikos institutas (ISI) organizuoja IAOS-ISI 2024 konferenciją, subursiančią įvairių sričių mokslininkus, sprendimų priėmėjus ir visuomenininkus iš viso pasaulio.

2024 m. gegužės 15–17 d. Meksikoje, Meksike vyksiančios konferencijos tema – „Sprendimų priėmimo gerinimas visiems“ (angl. Improving Decision-Making for All), pabrėžianti, kad statistika yra vertinga viešoji gėrybė, kuria remiasi visų sričių vartotojai priimdami sprendimus.

Už konferencijos programą yra atsakinga Valstybės duomenų agentūros generalinė direktorė dr. Jūratė Petrauskienė, kuri buvo išrinkta konferencijos Mokslo programos komiteto (SPC) pirmininke nuo IAOS. Dr. Jūratė Petrauskienė kartu su Valstybės duomenų agentūros generalinės direktorės pavaduotoja dr. Inga Masiulaityte-Šukevič ir kitais Mokslo programos komiteto nariais vertins pateiktus siūlymus konferencijai (individualius ir plakatinius pranešimus, pasiūlymus sesijoms).

Terminas teikti pasiūlymus sesijoms buvo pratęstas iki 2023 m. lapkričio 13 d., o individualius pranešimus ir plakatus galite teikti iki š. m. lapkričio 30 d. oficialioje konferencijos svetainėje. Mokslo programos komitetas savo sprendimą dėl pasiūlymų paskelbs 2024 m. sausio 15 d.